Ο BRUCE FRANKLIN Των TROUBLE Κάνει Cover Στους SOUNDGARDEN Στο Βίντεο Με Το Οποίο Τιμούν Τον CHRIS CORNELL

Μπορείτε να δείτε ένα video με τον κιθαρίστα των TROUBLE Bruce Franklin, ο οποίος εκτελεί ένα cover version του κομματιού των SOUNDGARDEN “Tighter & Tighter”ως απόδοση τιμής στον Chris Cornell. Όλα τα φωνητικά, την κιθάρα και το μπάσο τα ανέλαβε ο Franklin ενώ ο Robert Broz έπαιξε τα ντραμς. Τα ηχητικά και το βίντεο ηχογραφήθηκαν στα Alpha Sound Services στην Geneva, Illinois.

Το πρώτο studio album των TROUBLE μέσα σε έξι χρόνια, “The Distortion Field”, κατέλαβε τη θέση No. 25 στα Top New Artist Albums (Heatseekers) chart, η οποία περιλαμβάνει τα best-selling albums από νέους και αναπτυσσόμενους καλλιτέχνες, που ορίζονται ως αυτοί που δεν έχουν ποτέ εμφανιστεί στους κορυφαίους 100 του Billboard 200.

Η δωδεκάδα κομματιών που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη τον Αύγουστο του 2013 από την FRW Records, ακόλουθη του “Simple Mind Condition” του 2007, επιμελήθηκε από τον βετεράνο παραγωγό Bill Metoyer (SLAYER, W.A.S.P., ARMORED SAINT, DARK ANGEL, SACRED REICH, CRYPTIC SLAUGHTER, D.R.I.) και σηματοδότησε το ηχογραφικό ντεμπούτο των TROUBLE με lead singer τον Kyle Thomas, έπειτα από την αποχώρηση του frontman του group για τέσσερα χρόνια, Kory Clarke (από τους WARRIOR SOUL fame).

Ο Cornell βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιό του στο the MGM Grand Detroit hotel στις 18 Μαίου, έπειτα από ένα σώου των SOUNDGARDEN στο Fox Theatre της ίδιας πόλης. Ο θάνατός του διευκρινίστηκε ώς αυτοκτονία.

Αλλά η οικογένειά του έχει αμφισβητήσει την απόφαση του ιατροδικαστή, λέγοντας ότι ο Cornell είχε μία ιατρική συνταγή για Ativan και ότι μία δόση υψηλότερη από αυτήν που συνιστάται ίσως του προξένησε σκέψεις αυτοκτονίας.

Η τοξικολογική αναφορά αργότερα είπε ότι ο Chris είχε στον οργανισμό του το αντίστοιχο τεσσάρων χαπιών Ativan, όπως επίσης και αρκετά άλλα φάρμακα που είχαν συνταγογραφηθεί, τη στιγμή του θανάτου του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Novembers Doom Ξεκινούν Την Ηχογράφηση Του Επερχόμενου Full Length Album Τους

Αφού υπέγραψαν με την καινούρια τους δισκογραφική Prophecy Productions  το Νοέμβρη του 2018, οι metallers …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *