Η Τελευταία Εμφάνιση του WARREL DANE Στην Βραζιλιάνικη Τηλεόραση, Βιντεοσκοπημένη Δύο Εβδομάδες Πριν Τον Θάνατό Του

Στις 30 Νοεμβρίου, ο frontman των SANCTUARY και των NEVERMORE πλαισιώθηκε από τους Βραζιλιανούς κιθαρίστες Johnny Moraes και Thiago Oliveira στο show “Sonoridades”, που εμφανίζεται στην RedeTV! Το τρίο έπαιξε ακουστικά και μίλησε στους παρουσιαστές Mauricio”Java” και Gabriela Di França για την ηχογράφηση του δεύτερου solo album του Dane, “Shadow Work”, για shows στη Βραζιλία, και για άλλα θέματα.

Ο Dane πέθανε την Τετάρτη (13 Δεκεμβρίου) στο São Paulo, Βραζιλία, στην ηλικία των 56. Ο Αμερικάνος μουσικός σύμφωνα με φήμες υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της νύχτας και δεν μπορούσε να επανέλθει.
Σύμφωνα με τον Moraes, ο Dane είχε ιστορικό εθισμού και άλλα θέματα υγείας. “Η υγεία του ήταν ήδη πολύ εξασθενημένη εξαιτίας του διαβήτη και των προβλημάτων του με τον αλκοολισμό,” είπε.

Τα instrumental μέρη για το ακόλουθο album του Dane στο solo album “Praises To The War Machine” του 2008 είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί και αυτός είχε αρχίσει να ηχογραφεί τα φωνητικά του λίγο πριν το θάνατό του.

Οι NEVERMORE ουσιαστικά διαλύθηκαν το 2011 όταν ο κιθαρίστας Jeff Loomis και ο ντράμερ Van Williams ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την μπάντα εξαιτίας προσωπικών διαφορών με τον Dane και τον μπασίστα Jim Sheppard. Ο Warrel αργότερα περιέγραψε τους NEVERMORE σε μία συνέντευξη ως “την μεγαλύτερη μπάντα που είχε καταστρέψει ποτέ το αλκοόλ.”

Οι SANCTUARY, που επανασχηματίστηκαν το 2010 μετά από ένα 18χρονο διάλειμμα, έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια περιοδεύοντας για την στήριξη του album τους με το οποίο κάναν την επιστροφή τους, το”The Year The Sun Died” του 2014, όπως επίσης και το “Inception” του 2016, ένα album που αποτελούνταν από υποτιθέμενα χαμένες studio ηχογραφήσεις του 1986.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Death Dealer

DEATH DEALER – Κυκλοφορούν το album τους Conquered Lands μαζι με νέο video clip

Η power metal μπάντα DEATH DEALER με frondman τον Ross the Boss κυκλοφόρησε σήμερα 13 Νοεμβρίου το πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους Conquered Lands όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας και μαζί με αυτό δημοσίευσαν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *