Οι CONTINUUM Θα Κυκλοφορήσουν Τον Φεβρουάριο Το Album ‘Designed Obsolescence’

Οι γίγαντες του technical death metal από το Santa Cruz της California, CONTINUUM, που έχουν στο ιστορικό τους πρώην μέλη από τους ANIMOSITY, DEEDS OF FLESH, DECREPIT, BIRTH και ALLEGAEON, θα κυκλοφορήσουν το δεύτερο album τους “Designed Obsolescence”, στις 22 Φεβρουαρίου μέσω της Unique Leader Records. Η ηχογράφηση, το μιξάρισμα και η παραγωγή του album έγινε από τον Zack Ohren στο Castle Ultimate Studios και περιλαμβάνει εννιά βίαια, υπέροχα technical και απόλυτα καθηλωτικά κομμάτια. Τα drums ηχογραφήθηκαν από το νέο μέλος της μπάντας, Ron Casey (INANIMATE EXISTENCE, πρώην μέλος των BRAIN DRILL, πρώην μέλος των RINGS OF SATURN), που το μοναδικό του παίξιμο ταιριάζει τέλεια με την υπεροχή της μπάντας στην technical death metal. Το artwork δημιουργήθηκε από τον φανταστικό Pӓr Olofsson.

Ο κιθαρίστας Chase Fraser σχολίασε για το album: “Είμαστε πραγματικά πολύ ενθουσιασμένοι που θα κυκλοφορήσουμε τον δεύτερο δίσκο μας με την Unique Leader Records. Νιώθω ότι το album αυτό εμπεριέχει το συναίσθημα του πρώτου μας album ενώ προσθέτει πολλά ακόμα επίπεδα και επεκτείνει το concept του τι μπορούν να κάνουν οι CONTINUUM σαν μπάντα.”

Οι CONTINUUM έχουν κυκλοφορήσει ένα digital single για το τραγούδι “Release From Flesh And Blood” το οποίο μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.

Η λίστα των τραγουδιών του “Designed Obsolescence”:

01. Theorem
02. Release From Flesh And Blood
03. A History Denied
04. Designed Obsolescence
05. All Manner Of Decay
06. Autonomic
07. Into The Void
08. Remnants Of Ascension
09. Repeating Actions

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙ TURILLI/LIONE RHAPSODY Ξεκίνησαν Να Συνεργάζονται Με Την NUCLEAR BLAST Και Θα Κυκλοφορήσουν Το Ντεμπούτο Τους Album

TURILLI/LIONE RHAPSODY – η μπάντα που περιλαμβάνει τα original μέλη των RHAPSODY, Luca Turilli και …

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *