Οι DIAMOND HEAD Θα Κυκλοφορήσουν Τον Μάιο Το Album ‘The Coffin Train’

Οι πρωτεργάτες της NWOBHM, DIAMOND HEAD, υπέγραψαν ένα παγκόσμιο deal με την Silver Lining Music. Το καινούριο album της μπάντας, “The Coffin Train”, θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαϊου.

Τα σχόλια της μπάντας: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που γίναμε μέλος της οικογένειας της Silver Lining Music και νιώθουμε μεγάλη τιμή που στεκόμαστε δίπλα σε τόσο μεγάλα ταλέντα, τα οποία συμπεριλαμβάνουν θρύλους όπως οι SLAYER, EUROPE και MOTÖRHEAD. Αυτή είναι η αρχή ενός υπέροχου ταξιδιού και ανυπομονούμε να το μοιραστούμε μαζί σας.”

Η Silver Lining Music πρόσθεσε: “Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι που σας ανακοινώνουμε ότι ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε με τους θρύλους του heavy metal, DIAMOND HEAD, οι οποίοι έγιναν επίσημα μέλος της Silver Lining Music. Ο συνδυασμός των ικανοτήτων του Brian Tatler με τα καινούρια οράματα του Rasmus Bom Andersen είναι πράγματι εντυπωσιακά και ανυπομονούμε να ανακαλύψετε και από μόνοι σας το επερχόμενο album των DIAMOND HEAD, ‘The Coffin Train’, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου του 2019. Είμαστε υπερήφανοι που σας δίνουμε την ευκαιρία να μπείτε και εσείς σε αυτό το ταξίδι, οπότε να είστε έτοιμοι να αγοράσετε εισιτήριο και να επιβιβαστείτε γρήγορα!”

Οι DIAMOND HEAD σχηματίστηκαν το 1976 με frontman τον κιθαρίστα Brian Tatler και επρόκειτο να εγκαθιδρύσουν τους εαυτούς τους ως πρωτεργάτες του New Wave Of British Heavy Metal σκηνής. Με το ντεμπούτο τους album (που καθόρισε το στυλ τους), “Lightning To The Nations”, οι DIAMOND HEAD έχουν επηρεάσει και ανοίξει ορίζοντες για πολλές μπάντες του metal.

Όταν ρωτήθηκαν για το γεγονός ότι οι METALLICA και οι MEGADETH έχουν δηλώσει ότι οι DIAMOND HEAD υπήρξαν επιρροή για εκείνους, ο Tatler είπε στο Wrinkly Rocker’s Club: “Είναι σίγουρα κολακευτικό. Τι να πω; Είναι φοβερό. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβη.

Νομίζω ότι βοήθησε την μπάντα να συνεχίσει. Δεν νομίζω ότι θα κάναμε αυτή την συζήτηση εάν δεν είχαμε στηριχτεί από τους METALLICA. Αυτό έφερε πολλούς νέους fans. Κάποιες φορές, ο κόσμος είχε πει, ‘Σας έμαθα μέσω των METALLICA.’ Υποθέτουν ότι το ‘Am I Evil’ έχει γραφτεί από τους METALLICA, μέχρι που βλέπουν ότι έχει γραφτεί από τον Tatler/Harris και εκπλήσσονται.’ Και λένε, ‘Okay. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτή την μπάντα,’ και έπειτα τους αρέσει πολύ αυτό που ακούν.

Οι DIAMOND HEAD θα περιοδεύσουν στην Ευρώπη για μεγάλο μέρος του 2019 και έχουν επιβεβαιώσει το lineup για δύο ειδικά shows στο Η.Β. με τους θρύλους SAXON, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 19 Οκτώβρη στο εμβληματικό Hammersmith στο Λονδίνο και στις 20 Οκτώβρη στο Ο2 Apollo στο Manchester.

Το τελευταίο (ομότιτλο) album των DIAMOND HEAD κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2016 μέσω της Dissonance Productions. Η προσπάθεια αυτή ήταν η πρώτη με την συμμετοχή του Andersen και η κυκλοφορία της κατέληξε σε 8 χρόνια σιωπής για τους θρύλους της New Wave Of British Heavy Metal.

lineup DIAMOND HEAD:

Brian Tatler – lead/rhythm guitars
Rasmus Bom Andersen – vocals
Karl Wilcox – drums
Andy “Abbz” Abberley – rhythm/lead guitars
Dean Ashton – bass, backing vocals

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ashes of ares

ASHES OF ARES – Θα κυκλοφορήσουν το νέο τους EP “Throne Of Iniquity” στις 18 Δεκεμβρίου

Οι ASHES OF ARES, με τα πρώην μέλη των ICED EARTH Matt Barlow και Freddie Vidales, θα κυκλοφορήσουν ένα νέο EP, το "Throne Of Iniquity", στις 18 Δεκεμβρίου μέσω του ROAR! Rock Of Angels. Περιορισμένο σε μόλις 300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *