Καλά νέα στο στρατόπεδο των EREMIT με την επιστροφή του κιθαρίστα τους… Pascal “Kalle” Sommer Και την ανακοίνωση των νέων κυκλοφοριών τους για το 2020

eremit returning guitarist, ep and lp coming

Η Γερμανική doom/sludge μπάντα EREMIT, με χαρά ανακοίνωσαν την επάνοδο του κιθαρίστα τους PascalKalleSommer, που σημαίνει ότι θα είναι ξανά τριμελής μπάντα και πάλι. Επίσης σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους, με τίτλο Bearer Of Many Names, κι επιπλέον ένα EP δύο κομματιών με τίτλο Desert Of Ghouls. Και οι δύο κυκλοφορίες αναμένονται μέσα στο 2020 από την Transcebding Obscurity Records.

Για την επιστροφή του Pascal Sommer είπαν: “Έχουμε ένα σπουδαίο νέο που σας έχουμε κρύψει μέχρι τώρα…από τα τέλη του περσινού χρόνου, ο τρίτος μας αδερφός Kalle επέστρεψε πίσω! Αφού ταξίδεψε σε άλλες χώρες και μακρινούς απομακρυσμένους προορισμούς, επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του.Γύρισε σ’ εμάς. Μερικές μέρες αφού γύρισε, είδε το Μάρκο κι εμένα στο τελευταίο live μας για το 2019 στο Dortmund. Τώρα θα θα τον αγκαλιάσουμε πίσω στην αδερφότητα μας. Θα πλεχθεί πάλι στο κουκούλι μας. Οι Eremit από τώρα κι εφεξής , θα είναι ενεργοί ως τρίο και θα σας δούμε όλους σας, οι τρείς μας στα επερχόμενα lives μας.”

Δηλώνουν ευγνώμονες για τη συνεργασία τους με το Marius Lewandowski που οραματίστηκε τον κόσμο τους και δημιούργησε την εικαστική επιμέλεια του εξωφύλλου για το Eremit II, όπως επίσης εκφράστηκαν με την ίδια ευγνωμοσύνη για τη συνεργασία τους με τον Brandon Holt//Heathenlegs για την εικονογράφηση του εξωφύλλου για το EP.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SUBFIRE – Aνακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τη Symmetric Records

Οι power metallers SUBFIRE, με έδρα την Αθήνα, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τη Symmetric Records. Η μπάντα εχει στο ενεργητικό της, δυο demos, Freedom of Heaven 2007 και Immortality 2009, ενώ το 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *