Ο Χάρης Ζαμπούκος των Amken στο Metalourgio Πέμπτη12 Ιανουαρίου φιλοξενούμενος στην εκπομπή METAL-ική ΑΝΤΙγνώση

Amken XARIS ZAMBOUKOS drummer

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου η METAL-ική ΑΝΤΙ-γνώση (20.00-22.00) στο Metalourgio – Metal Web Radio/Webzine , φιλοξενεί τον Drummer των AMKEN, Χάρη Ζαμπούκο για μια συζήτηση σχετική με το Thrash Metal ως ηχητική κατεύθυνση αλλά και τρόπο ζωής. Θα «παρελάσουν» η ιστορία του συγκροτήματος, το παρόν καθώς και οι μελλοντικές προσδοκίες του. Στόχος να γίνει κατανοητός ο τρόπος με τον οποίο φορτίζουν τόσο εκρηκτικά την ανάγκη του να υπάρχουν στο ιδίωμα όχι απλά σαν ένα ακόμα συγκρότημα που αγαπά το είδος μα με την ιδιότητα ενός σχήματος που απροκάλυπτα έχει ταχθεί στις ηχητικοθεματικές του τάξεις ως υπηρέτης του…. Πολύ απλά στο Thrash των AMKEN «η ομιλία των στίχων» μετουσιώνεται σε αιτία ενέργειας, σε δομημένη άποψη, σε φλογερό αντικομφορμισμό, και όταν όλα αυτά μάλιστα ντύνονται μουσικά με  συναρπαστικές ταχύτητες, με riff που αλωνίζουν τον εγκέφαλο, με ρυθμούς και συγχορδίες που δεν κρύβουν τις παραδοσιακές αξίες του ιδιώματος το αποτέλεσμα έχει πάντα θετικό πρόσημο…στην καταξίωση.

Παρέα μας η Sirens rec., προσφέροντας για κλήρωση τα CD: M.S.G. – MC AULEY SCHENKER, BLIND GUARDIAN – TOKYO TALES, FAITH NO MORE – LIVE AT THE BRIXTON ACADEMY (Τα διεκδικείτε είτε μέσω του Chat κατά τη διάρκεια της εκπομπής -με ένα σχόλιο, μια αναφορά…κλπ., είτε στέλνοντας ονοματεπώνυμο και περιοχή στο email: metalantignosi@gmail.com μέχρι και την Πέμπτη στις 21.45)…  Υγεία, Δημιουργικότητα, Δύναμη! HEAVY METAL RULES!

Υ.Γ. Ακολουθώντας το Metalourgio – Metal Web Radio/Webzine στο κανάλι του Youtube και Mixcloud μπορείτε να ακούσετε τις ήδη υπάρχουσες εκπομπές.

Sirens rec 753

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

KING ZOG – Ξημερώνει η ημερομηνία της επιστροφής τους

Οι Αυστραλοί doom metallers KING ZOG έχουν σιγήσει εδώ και εφτά χρόνια περίπου και τώρα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *