Το Metalourgio – Metal Web Radio/Webzine εύχεται καλή χρονιά για το 2023 με την πρώτη εκπομπή του χρόνου, Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, με την METAL-ική ΑΝΤΙγνώση

METAL-ική ΑΝΤΙγνώση.0222222

ΚΑΛΗ ΧΡΌΝΙΑ! 2023 μεταλλικές ευχές σε όλες και όλους με υγεία, δημιουργικότητα και δύναμη!!! Στην πρώτη εκπομπή της νέας χρονιάς, Πέμπτη 5 Ιανουαρίου η METAL-ική ΑΝΤΙ-γνώση (20.00-22.00) στο Metalourgio – Metal Web Radio/Webzine
εκτός από τη συνήθη κοινωνικοπολιτική αντικομφορμιστική της στάση και άποψη ερευνά τη σχέση της Βαλμπουργιανής νύχτας με το Heavy Metal, βουτά στο παρελθόν της εγχώριας μεταλλικής σκηνής ανασύροντας μνήμες και όχι μόνο (Stigma,Epidemic) ενώ παράλληλα διεισδύει στα άδυτα του Underground.

Συνοδοιπόρος η Sirens rec., προσφέροντας για κλήρωση τα CD: CLASSIC METAL BALLADS – Various, GARY MOORE – Ballads & Blues 1982-1994, THUNDER AXE  – Grinding The Steel (Τα διεκδικείτε είτε μέσω του Chat κατά τη διάρκεια της εκπομπής -με ένα σχόλιο, μια αναφορά…κλπ., είτε στέλνοντας ονοματεπώνυμο και περιοχή στο email: metalantignosi@gmail.com μέχρι και την Πέμπτη στις 21.45)…  HEAVY METAL RULES!

Υ.Γ. Ακολουθώντας το Metalourgio – Metal Web Radio/Webzine στο κανάλι του στο YouTube μπορείτε να ακούσετε τις ήδη υπάρχουσες εκπομπές.

Sirens rec553

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Testament

TESTAMENT – Επανακυκλοφορούν δίσκους ορόσημα

Οι Αμερικανοί thrashers TESTAMENT προανήγγειλαν την κυκλοφορία δύο άλμπουμ στους επόμενους μήνες, αλλά δε θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *