Ο Κυριάκος Μπουλούμπασης των Indominance στο Metalourgio Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου φιλοξενούμενος στην εκπομπή METAL-ική ΑΝΤΙγνώση

Kiriakos Bouloubasis

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου η METAL-ική ΑΝΤΙ-γνώση (20.00-22.00) στο Metalourgio – Metal Web Radio/Webzine , συζητά με τον κιθαρίστα των INDOMINANCE Κυριάκο Μπουλούμπαση. Ως θέμα δεν θα αποτελέσει μονάχα η αναφορά μας στο metal σχήμα. Ήδη αυτό εξυφαίνει τη δική του ηχητικοθεματική στα single Dream Chaser και Recoil-Attack δείχνοντας το απόλυτο στη συνύπαρξη των επιθετικών, μελωδικά βάναυσων κιθαριστικών solos και riff με τα συναρπαστικά δυναμικά φωνητικά αλλά και τον τρόπο με τον οποίο οφείλουν να κινούνται τα ηχοχρώματα του rhythm section όταν οι μουσικοί του ομονοούν στο διαδραστικά σθεναρό progressive. Οι INDOMINANCE προσφέρουν έντονα δομημένα τραγούδια στις τεχνικές τους αρετές, θαυμαστές μουσικές ιστορίες γεμάτες από ερμηνευτικό υψίφωνο αλτρουισμό, με συνεχή ηχητική αλλά και αφηγηματική στη θεματολογία εξέλιξη μέχρι την ολοκλήρωση που σε οδηγεί ευχάριστα στην επανάληψη της ακρόασης. Παράλληλα θα αναφερθούμε στην προσωπική παρουσία του Κυριάκου, στις εξεζητημένα στοχευμένες συνεργασίες του που περιλαμβάνουν εμφανίσεις και ηχογραφήσεις με καλλιτέχνες όπως οι Scott Page (Pink Floyd), Kenny Olson (Jimmy Hendrix Experience, Kid Rock), Tony Franklin (Whitesnake), Atma Anur (Jason Becker, Cacophony), Marcus Siepen (Blind Guardian)…Προφανώς έχουμε να κάνουμε με έναν πολυτάλαντο κιθαρίστα, κατά την ταπεινή μου άποψη με έναν επερχόμενο, παγκοσμίου επιπέδου, κιθαριστικό metal ήρωα! Άλλωστε πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι το 2013 πήρε το Α’ βραβείο ηλεκτρικής κιθάρας σε διαδικτυακό διαγωνισμό ανάμεσα σε 861 κιθαρίστες από τον Andy James ή πάλι ότι το 2022 ήταν καλεσμένος στην διεθνή μουσική έκθεση ΝΑΜΜ Show στο Los Angeles ?…Αυτή την Πέμπτη τίποτα δεν μένει αναπάντητο!

Μαζί μας η Sirens rec., που προσφέρει για κλήρωση τα cd: RENEGADE – Straight To The Top, SHINING STEEL – Heavy Rockers, OPETH – Deliverance. Συμμετέχετε είτε μέσω του chat κατά τη διάρκεια της εκπομπής (με σχόλιο, αναφορά…κλπ.) είτε στέλνοντας ονοματεπώνυμο και περιοχή στο  email: metalantignosi@gmail.com , από σήμερα έως και την Πέμπτη στις 21.45…Υγεία, Δύναμη, HEAVY METAL!

Sirens rec7589

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Morgul Blade

MORGUL BLADE – Άλλη μία πρόγευση όσο πλησιάζει το άλμπουμ

Οι Αμερικανοί heavy metallers MORGUL BLADE πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *