Η οικογένεια του Nick Menza κυκλοφόρησε ένα βίντεο στη μνήμη του που ευχαριστούν τους οπαδούς των Megadeth για τη συνεχή υποστήριξή τους

Megadeth Nick Menza

Η οικογένεια του Nick Menza, σε συνδυασμό με την Screaming Butterfly Entertainment, κυκλοφόρησε ένα βίντεο αφιέρωμα στον ντράμερ των MEGADETH που πέθανε πριν από πέντε χρόνια.

Το κλιπ διάρκειας δύο λεπτών και είκοσι επτά δευτερολέπτων περιλαμβάνει την αδερφή του Menza, Donia Menza Ontiveros, και τον μεγαλύτερο γιο του Nick, Nicholas Menza, σε ένα σύντομο βίντεο μήνυμα ευχαριστώντας τους οπαδούς και τους φίλους του ντράμερ των MEGADETH για τη συνεχή υποστήριξή τους.

Μια επίσημη ταινία- ντοκιμαντέρ για τον Menza “This was My Life – The Story of Nick Menza”, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο μισό του 2022. Περιγράφεται σε δελτίο τύπου ως “μια απρόσκοπτη εξερεύνηση στη ζωή” ενός από τους πιο επιτυχημένους ντράμερ thrash-metal όλων των εποχών, με εξουσιοδότηση από την οικογένεια Menza. Από την παιδική του ηλικία μέχρι το τέλος της ζωής του, συμπεριλαμβανομένου ενός αληθινού απολογισμού για τις επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες του κλασικού “Rust In Peace”. ”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SUBFIRE – Aνακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τη Symmetric Records

Οι power metallers SUBFIRE, με έδρα την Αθήνα, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τη Symmetric Records. Η μπάντα εχει στο ενεργητικό της, δυο demos, Freedom of Heaven 2007 και Immortality 2009, ενώ το 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *