Η οικογένεια του Nick Menza κυκλοφόρησε ένα βίντεο στη μνήμη του που ευχαριστούν τους οπαδούς των Megadeth για τη συνεχή υποστήριξή τους

Megadeth Nick Menza

Η οικογένεια του Nick Menza, σε συνδυασμό με την Screaming Butterfly Entertainment, κυκλοφόρησε ένα βίντεο αφιέρωμα στον ντράμερ των MEGADETH που πέθανε πριν από πέντε χρόνια.

Το κλιπ διάρκειας δύο λεπτών και είκοσι επτά δευτερολέπτων περιλαμβάνει την αδερφή του Menza, Donia Menza Ontiveros, και τον μεγαλύτερο γιο του Nick, Nicholas Menza, σε ένα σύντομο βίντεο μήνυμα ευχαριστώντας τους οπαδούς και τους φίλους του ντράμερ των MEGADETH για τη συνεχή υποστήριξή τους.

Μια επίσημη ταινία- ντοκιμαντέρ για τον Menza “This was My Life – The Story of Nick Menza”, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο μισό του 2022. Περιγράφεται σε δελτίο τύπου ως “μια απρόσκοπτη εξερεύνηση στη ζωή” ενός από τους πιο επιτυχημένους ντράμερ thrash-metal όλων των εποχών, με εξουσιοδότηση από την οικογένεια Menza. Από την παιδική του ηλικία μέχρι το τέλος της ζωής του, συμπεριλαμβανομένου ενός αληθινού απολογισμού για τις επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες του κλασικού “Rust In Peace”. ”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Bruce Dickinson

BRUCE DICKINSON – Ανακοίνωσε νέο solo άλμπουμ

Ο frontman των θρυλικών Iron Maiden, BRUCE DICKINSON, ανακοίνωσε την επιστροφή του στις solo κυκλοφορίες …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *