Το νέο άλμπουμ των MACABRE έρχεται αυτή τη χρονιά!

macabre band

Η Nuclear Blast καλωσόρισε πίσω τους MACABRE  ύστερα από περισσότερο από δύο δεκαετίες  διακοπής της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι θρύλοι του “murder metal/death metal” από το Σικάγο, έρχονται ανανεωμένοι με την πρωτοκλασάτη metal δισκογραφική και θέτουν ολόκληρη τη δισκογραφία τους διαθέσιμη τώρα, στην προοπτική ενός νέου άλμπουμ το 2020.

Η μπάντα λέει: Έχει περάσει πολύς καιρός, και τώρα ήρθε η ώρα για μια «έκρηξη» από το παρελθόν. Είμαστε πίσω στη Nuclear Blast, κι είναι ώρα να θριαμβευσουμε!

Ο Διευθυντής της δισκογραφικής, Gerardo Martinez σχολιάζει: Ολόκληρο το προσωπικό της Nuclear Blast καλωσορίζει  τους θρύλους του murder metal  πίσω στο σπίτι κι ευελπιστεί σε ένα «θανατηφόρο» 2020.

Οι MACABRE ιδρύθηκαν το 1985, με στοιχεία του αληθινού εγκλήματος, math rock, nursery rhymes, punk thrash, folk melodies, death metal, jazz fusion και άλλα , σ’ ένα ενεργητικό, δημοφιλές και αλάνθαστο αμάλγαμα. Το murder metal  αποτελεί το χαρακτηριστικό στοιχείο των MACABRE. Είναι ένα είδος μόνο του. ‘Ολες οι τόσο αληθινές ιστορίες απανθρωπιάς του ανθρώπινου είδους, παρουσιάζονται με κοφτερή ακρίβεια, διανθισμένο με την κατοχυρωμένη στριγκλιά του  Corporate Death (από όταν ήταν νήπιο).

Γρήγορο και βαρύ, με επίκεντρο σε πράγματα που κάνουν ευτυχείς και λαμπερούς ανθρώπους να ανατριχιάζουν, τα αρχικά μέλη της μπάντας, Corporate Death ( κιθάρα και φωνητικά), Nefarious  (μπάσο και φωνητικά) και ο Dennis The Menace (ντραμς) είναι ακόμα μαζί. Οι Macabre  έχουν δημιουργήσει χάος ανά τον κόσμο στις περασμένες δεκαετίες, παίζοντας σε δεκάδες χώρες μέσα στα χρόνια. Οι μανιασμένοι fans  των Macabre , συμπεριλαμβανόμενων και μελών από μπάντες εύρους από τους CARCASS ως τους PSYCHOTIC WALTZ, απολαμβάνουν την εντελώς σοφιστικέ μουσική , με συνεχή πρόοδο της μπάντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

carcass

CARCASS – Κυκλοφόρησαν ακόμα ένα κομμάτι από το επερχόμενο EP

Οι Carcass κυκλοφόρησαν ένα δεύτερο κομμάτι από το πολύ αναμενόμενο νέο EP τους, Despicable. Η νέα προσπάθεια Κυκλοφορεί στις 30 Οκτωβρίου μέσω της Nuclear Blast Records.Μπορείτε να ακούσετε το "The Long And Winding Bier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *