Οι NOVEMBERS DOOM Υπογράφουν Με Την PROPHECY PRODUCTIONS

Το death/doom metal συγκρότημα από το Σικάγο, NOVEMBERS DOOM, υπέγραψαν συμβόλαιο με την Prophecy Productions.

Από νωρίς η μπάντα άφησε το στίγμα της στην παγκόσμια metal σκηνή και έγινε μία καταξιωμένη δύναμη. Σχηματίστηκαν το 1989 από τον τραγουδιστή και στιχουργό Paul Kuhr, εξελίχθηκαν από μία μπάντα με πεσιμιστικές συνθέσεις σε μία οντότητα που αψηφά την κατηγοριοποίηση, συνδυάζοντας ποικίλα μουσικά στυλ και στοιχεία, χωρίς να εγκαταλείπουν τις ρίζες τους.

Από το album του 1995 “Amid Its Hallowed Mirth” μέχρι το “The Pale Haunt Departure” του 2005, το γκρουπ ανασχεδίαζε συστηματικά τον εαυτό του μέσα από την δημιουργία μοναδικού στυλ του death doom metal, πράγμα που τους έκανε αμέσως αναγνωρίσιμους. Αναπηδώντας γοργά από την μία κορυφή στην άλλη, οι μουσικοί αυτοί κέρδισαν ακόλουθους από όλο τον κόσμο, παίζοντας σε συναυλίες και festival στην Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Νότια Αμερική για να σφραγίσουν την επιτυχία τους. Με φιλοδοξία να συνεχίσουν να χτίζουν πάνω στο μεγαλεπήβολο όραμά τους, ο Kuhr και οι συνεργάτες του ανυπομονούν τώρα για την 30η επέτειό τους.

Υπογράφοντας με την Prophecy Productions και ετοιμάζοντας το υψηλά προσδοκώμενο επόμενο album τους, οι NOVEMBERS DOOM ελπίζουν να επεκτείνουν το ηχητικό τους εύρος και το κοινό τους, ακόμα περισσότερο. “Στην μεγάλης διαρκείας καριέρα μας,” σχολίασε ο Kuhr, “ έχουμε μάθει πολλά πράγματα και έχουμε κάνει πολλά λάθη. Ποτέ ξανά δεν έχουμε νιώσει πιο ευπρόσδεκτοι και ειλικρινά ένα μέρος αυτών που αισθανόμαστε έχει μεγάλη προοπτική να ‘σπρώξει’ τη μουσική μας, έτσι ώστε να φτάσει στα αυτιά περισσότερων ανθρώπων. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα κάνουμε αυτό το βήμα μπροστά, καθώς ξεκινάμε να γράφουμε το επόμενο κεφάλαιο αυτού του υπέροχου ταξιδιού, όντας περήφανοι που γίναμε μέλος της οικογένειας της Prophecy.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Drummer Των VOIVOD, MICHEL ‘AWAY’ LANGEVIN Δηλώνει: ‘Είμαστε Ακόμα Αρκετά Underground’

Ο Alex Haber του Heavy New York πήρε συνέντευξη από τον drummer Michel ‘Away’ Langevin …

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *