Οι Demons & Wizards Υπογράφουν Καινούριο Συμβόλαιο Με Την Century Media Records

H Century Media Records ανακοίνωσε με ενθουσιασμό την καινούρια συνεργασία της με την θρυλική metal μπάντα Demons & Wizards. Αυτή την περίοδο, η μπάντα ηχογραφεί το πολυαναμενόμενο τρίτο studio album (του οποίου τον τίτλο δεν γνωρίζουμε ακόμα), το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020. Πριν από την κυκλοφορία του καινούριο studio album, η Century Media Records θα κυκλοφορήσει τα πρώτα δύο albums των Demons & Wizards ως reworked special editions. Το remaster έγινε από τον Zeuss (Iced Earth, Queensrӱche, Sanctuary) και αυτές οι δύο κυκλοφορίες θα είναι διαθέσιμες από τις 7 Ιουνίου του 2019.

Ο Hansi Kursch σχολίασε: “Είναι μεγάλη μου ευχαρίστηση και τιμή που επιτέλους γίνομαι πλήρες μέλος της Century Media οικογένειας. Ο Jon και εγώ νιώθουμε ότι η Century Media είναι το τέλειο ‘ταίρι’ για τις μελλοντικές ‘αποστολές’ των Demons & Wizards. Και αυτές θα είναι πολλές. Αυτή την στιγμή έχουμε ετοιμάσει μια επανακυκλοφορία των πρώτων δύο album μας και επίσης δουλεύουμε με όλες τις δυνάμεις μας πάνω στο Touched by the Crimson King. Πολλά καλά πράγματα βρίσκονται σε εξέλιξη. Να αναμένεται μόνο τα καλύτερα και μην χάσετε την καλοκαιρινή μας περιοδεία, εκτός και αν θέλετε να ρισκάρετε να περιμένετε άλλα 20 χρόνια…”

Ο Philipp Schulte της Century Media Records πρόσθεσε: “Είναι λίγο να πούμε ότι είμαστε απλά ενθουσιασμένοι που επιτέλους συνεργαζόμαστε με τον Hansi και τον Jon στο καινούριο album των Demons & Wizards. Είναι μία πολύ σημαντική συνεργασία για την δισκογραφική μας εταιρεία: Μία top metal μπάντα και μία σπουδαία προσθήκη στην ομάδα της δισκογραφικής. Οι fans περίμεναν υπομονετικά την επιστροφή των Demons & Wizards. Και τώρα η στιγμή αυτή είναι πολύ κοντά! Ξεκινάμε την συνεργασία μας με την επανακυκλοφορία των πρώτων δύο albums της μπάντας, πριν ξεκινήσουν την περιοδεία τους στην Ευρώπη. Και έπειτα, στις αρχές του 2020, μετά από 15 χρόνια αναμονής, οι Demons & Wizards

θα επιστρέψουν με ένα καινούριο studio album. Είναι ώρα να υψώσουμε τα πανιά για την καταιγίδα που έρχεται. Επιβιβαστείτε!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cannibal Corpse

CANNIBAL CORPSE – Στο studio για ηχογράφηση του νέου άλμπουμ

Οι CANNIBAL CORPSE μπήκαν στο στούντιο για να ξεκινήσουν να δουλεύουν στο επόμενο άλμπουμ τους. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *