Η πραγμάτωση του Αρχαιοελληνικού Πάνθεου στο Heavy Metal

METAL-ική ΑΝΤΙγνώση

To Metalourgio – Metal Web Radio/Webzine πραγματώνοντας την υπόσχεσή του απέναντι στους φίλους και φίλες του Heavy Metal θα φιλοξενεί κάθε 15 ημέρες την «τηλεοπτική» έκδοση της εκπομπής METAL-ική ΑΝΤΙγνώση. Στόχος και σκοπός της συγκεκριμένης σειράς «μεταλλικών επεισοδίων» είναι να θίγουμε κάθε φορά, μέσω των συνομιλητών-καλεσμένων, και ένα διαφορετικής υφής και περιεχομένου ζήτημα-γεγονός-πρόβλημα-θέμα… που απασχολεί την ευρύτερη μουσική κοινότητά μας. Ως ακροατές-θεατές μπορείτε ελεύθερα να σχολιάζετε, να υποβάλλεται ερωτήματα, να κάνετε κριτική, να γράφετε την άποψή σας, τις δικές σας προτάσεις προς διαμόρφωση προσεχής θεματολογίας.

Είστε συμμετέχοντες αλλά και συν-διαμορφωτές. Από την πλευρά μας, προκαταβάλλοντας κυρίως την κριτική, λάθη και παραλείψεις δεδομένα θα υπάρξουν γιατί πολύ απλά, το μόνο τέλειο, για πολλοστή φορά, είναι μονάχα το Heavy Metal!

Επεισόδιο 1ο : Έχοντας μαζί μας τον Πάνο Ματεμτζή (Therthonax) των KAWIR δίνουμε το στίγμα-πνεύμα της υπαρκτής σχέσης του Αρχαιοελληνικού Πάνθεον με το Heavy Metal με πρόθεση την περαιτέρω μελέτη από πλευράς σας. Υποσχόμαστε πως όποια ερωτήματα ή απορίες προκύψουν (μέσω του email ή στα σχόλια) θα απαντηθούν σε μία μελλοντική και επί του θέματος εκπομπή…«Non Serviam, No Mercy…Heavy Metal και μετά την Ανάσταση των Νεκρών!»

Επικοινωνία: metalantignosi@gmail.com
Ευχαριστούμε τα συγκροτήματα KAWIR και SAOR
KAWIR video: Hail Bacchus (Live in Athens), Hail To The Three Shaped Goddess
SAOR video: Bròn

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Morgul Blade

MORGUL BLADE – Άλλη μία πρόγευση όσο πλησιάζει το άλμπουμ

Οι Αμερικανοί heavy metallers MORGUL BLADE πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *