Ο Geoff Tate λέει είναι πολύ απογοητευτικό να παίζεις με μια ομάδα ανθρώπων που δεν ενδιαφέρονται να είναι εκεί

Geoff Tate Singers SpeakingΟ πρώην frontman των QUEENSRŸCHE, Geoff Tate, μίλησε πρόσφατα στο “Singers Speaking”, το νέο podcast με οικοδεσπότη των Nick Reese του Hard rock συγκροτήματος JOYOUS WOLF. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνέντευξη παρακάτω.

Μιλώντας για την σόλο μπάντα του, ο Tate είπε: “έχω όλους αυτούς τους πολύ νέους μουσικούς που παίζουν μαζί μου, και τους αγαπώ, γιατί είναι αφοσιωμένοι σε αυτό και έχουν τόση ενέργεια και ενθουσιασμό, κάτι που νομίζω ότι είναι πολύ απαραίτητο. Είναι πολύ απογοητευτικό να παίζεις με μια ομάδα ανθρώπων που δεν ενδιαφέρονται να είναι εκεί. Έτσι, τα τελευταία 10 χρόνια σχεδόν, απολαμβάνω πραγματικά να παίζω με πολύ ενθουσιώδεις ανθρώπους.

“Έχω αυτή την πραγματικά φανταστική εμπειρία που ίσως ακούγεται περίεργη σε κάποιον άλλο. Ωστόσο για μένα, είναι πολύ ενδιαφέρουσα και διαφορετική, γιατί πέρασα 30 χρόνια παίζοντας με τους ίδιους ανθρώπους όλη την ώρα”, συνέχισε. “Και από τότε, όταν έφυγα από αυτή την κατάσταση, έχω παίξει με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Και είναι απλά αναζωογονητικό να έχεις αυτές τις διαφορετικές προσωπικότητες να έρχονται και να φεύγουν. Έχω παίξει με τέσσερις ή πέντε διαφορετικούς ντράμερ, το οποίο είναι πραγματικά τέλειο. Υπάρχει διαφορετική αίσθηση στα τραγούδια και στη μουσική, ανάλογα με τον ντράμερ. Διαφορετικοί κιθαρίστες. Είναι ενδιαφέρον να ακούω την ερμηνεία τους για τη μουσική μου.

Ο Geoff Tate συνέχισε στο “Singers Speaking.”Είμαι πάντα έκπληκτος -υποθέτω ότι έτσι πρέπει να το πω- όταν μου λένε ή μου εξηγούν πώς αισθάνονται για τη μουσική μου. Πώς έχει διαμορφώσει τη μουσική τους παλέτα ή τις μουσικές απόψεις τους και πώς τους έχει επηρεάσει. Και αυτό είναι ένα θαυμάσιο συναίσθημα, να γνωρίζεις ότι έχεις δώσει κάτι που έχει επηρεάσει κάποιον και ελπίζω να το πάρουν και να φτιάξουν κάτι μοναδικά δικό τους.”

Τον Απρίλιο του 2014, ο Tate και οι QUEENSRŸCHE ανακοίνωσαν ότι επιτεύχθηκε ένας συμβιβασμός μετά από μια σχεδόν διετή νομική μάχη. Ο τραγουδιστής είχε κάνει μήνυση για τα δικαιώματα του ονόματος QUEENSRŸCHE αφού απολύθηκε το 2012. Τα αρχικά μέλη των QUEENSRŸCHE Michael Wilton (κιθάρα), Scott Rockenfield (τύμπανα) και Eddie Jackson (μπάσο) απάντησαν με δική τους μήνυση. Ο διακανονισμός περιελάμβανε συμφωνία ότι οι Wilton, Rockenfield και Jackson θα συνέχιζαν ως QUEENSRŸCHE , ενώ ο Tate θα είχε το αποκλειστικό δικαίωμα να εκτελέσει τα άλμπουμ “Operation: Mindcrime” και “Operation: Mindcrime II” στο σύνολό τους ζωντανά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

vio-lence

VIO-LENCE – Ανακοίνωσαν περιοδεία με τους SACRED REICH

Οι θρύλοι του thrash,VIO-LENCE , ανακοίνωσαν τις νέες ημερομηνίες της Αυστραλιανής περιοδείας τους με τους SACRED REICH. Η περιοδεία θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του επόμενου έτους.Οι VIO-LENCE εξέδωσαν την ακόλουθη δήλωση στο Facebook:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *