Οι KATHARSIS, INFERNALS, EMPRESS PERPETUUA live στο AN CLUB

KATHARSIS, INFERNALS, EMPRESS PERPETUUA live at AN CLUB

Katharsis, Infernals, Empress Perpetuua

15 Μαρτίου

AN club

 

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ!‍

Το metal δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει, ειδικότερα όταν η νέα γενιά μουσικών μας γουστάρει να γκρουβάρει πάνω στα ιδιαίτερα μονοπάτια της!
Οι Katharsis μετρούν μόνο δύο χρόνια ύπαρξης ενώ οι Infernals & Empress Perpetuua μόλις έναν…. και όμως γνωρίζουν πολύ καλά πως να μεταδώσουν το πάθος τους, προσφέροντας στους fans του είδους ανελέητο headbanging!!!

Μάθε περισσότερα….

Οι Katharsis είναι ένα Groove/Death συγκρότημα που δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2022. Με Μέλη τους Κώστα Κυριακό στην Lead Κιθάρα , Γρηγόρη Φίλη στην ρυθμική κιθάρα, τον Αλέξανδρο Γεωργούλα στο μπάσο και τον Δημήτρη Βλησίδη στα τύμπανα έχουν σαν σκοπό να μεταδώσουν σε όλη την Underground Σκηνή Headbanging guitar riffs, powerful drum parts και groovy basslines με επιρροές από μπάντες όπως οι Black label society, Yngwie malmsteen φτάνοντας μέχρι και Obscura, Dissection.

Η ιδέα της δημιουργίας των Infernals ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2023 και τέθηκε σε εφαρμογή, τον Φεβρουάριο του 2024. Με επιρροές από groove και thrash μέταλ, συνδυάστηκε ένα modern metal στυλ που σου κινεί το ενδιαφέρον. Με line-up τους Βασίλη Κατσανάκη και Κώστα Ψεφτούρα στις κιθάρες, με Δημήτρη Βλισίδη στα ντραμς, Μάρκο Ευαγγέλου στο μπάσο και Νίκο Κομσέλη στα φωνητικά, προστίθενται στην εξίσωση των νεοσύστατων metal συγκροτημάτων της Αθήνας κυνηγώντας το όνειρο κάθε μουσικού, να μεταδώσουν την καλή τους διάθεση στο κοινό τους και να προσφέρουν μουσική μαγεία στην metal κοινότητα

Οι Empress Perpetuua σχηματίστηκαν τον Ιούνιο του 2023. Με line up στις κιθάρες τους Αγγελο Βάσιο και Κώστα Ζαχαρακη,στο μπάσο τον Γιάννη Παγωνά , και ντραμς τον Λεωνίδα Γεωργίου, με metal νεοκλασικές, progressive και fusion επιρροές δημιουργούν και αναπαράγουν την αιωνίως καλή μουσική.

Ώρα έναρξης: 20.00

Τιμή εισιτηρίου: 10 Ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Achelous live at Temple

Το Metalourgio χορηγός επικοινωνίας στο live των Achelous

Achelous new album release live w/ special guest: Servants to the Tide 13 Απριλίου Temple …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *