Η ερμηνεία του Geoff Tate, στο “Around The World” των Queensrÿche στην συναυλία του Everett

Geoff Tate - Around The World

Ο Geoff Tate συμμετείχε σε μια συγκινητική ακουστική παράσταση στις 13 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Everett της Ουάσιγκτον. Η κοινωνικά απομακρυσμένη εκδήλωση λειτούργησε με χωρητικότητα 25% που ισοδυναμούσε με περίπου 100 άτομα συνολικά παρακολουθώντας την παράσταση μέσα στο χώρο.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ένα βίντεο που τραβήχτηκε επαγγελματικά, με τον Tate να ερμηνεύει από Queensrÿche, το “Around The World”, στη συναυλία του Everett.

Τον περασμένο μήνα όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενό άρθρο, ο Tate ανακοίνωσε περίπου δώδεκα ημερομηνίες στις ΗΠΑ για τα τέλη καλοκαιριού και συμπίπτει ως μέρος μιας περιοδείας που γιορτάζει την 30ή επέτειο των άλμπουμ “Empire” και “Rage For Order” των QUEENSRŸCHE. Όλα τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν αυτήν την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου στις 10:00 τοπική ώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Accept

ACCEPT – Ανακοινώνουν την Ευρωπαϊκή περιοδεία τους “Too Mean To Die” για το 2022

Οι ACCEPT φέρουν τη σημαία του κλασικού metal δεκαετίες αποδεικνύοντας  τον τίτλο τους με το τελευταίο άλμπουμ, "Too Mean To Die", κατακτώντας τα διεθνή charts, τις κορυφαίες 10 θέσεις παγκοσμίως Τώρα, μετά από μια μακρά απουσία λόγω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *