Η ερμηνεία του Geoff Tate, στο “Around The World” των Queensrÿche στην συναυλία του Everett

Geoff Tate - Around The World

Ο Geoff Tate συμμετείχε σε μια συγκινητική ακουστική παράσταση στις 13 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Everett της Ουάσιγκτον. Η κοινωνικά απομακρυσμένη εκδήλωση λειτούργησε με χωρητικότητα 25% που ισοδυναμούσε με περίπου 100 άτομα συνολικά παρακολουθώντας την παράσταση μέσα στο χώρο.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ένα βίντεο που τραβήχτηκε επαγγελματικά, με τον Tate να ερμηνεύει από Queensrÿche, το “Around The World”, στη συναυλία του Everett.

Τον περασμένο μήνα όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενό άρθρο, ο Tate ανακοίνωσε περίπου δώδεκα ημερομηνίες στις ΗΠΑ για τα τέλη καλοκαιριού και συμπίπτει ως μέρος μιας περιοδείας που γιορτάζει την 30ή επέτειο των άλμπουμ “Empire” και “Rage For Order” των QUEENSRŸCHE. Όλα τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν αυτήν την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου στις 10:00 τοπική ώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ültra Raptör

ÜLTRA RAPTÖR – Παρουσιάζουν νέο lyric video “Gale Runner” από το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους “Tyrants”

Οι Καναδοι Speed/Heavy metallers ÜLTRA RAPTÖR μόλις κυκλοφόρησαν ένα lyric video για το κομμάτι "Gale Runner", ως το δεύτερο advanced single, από το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους "Tyrants", το οποίο θα κυκλοφορήσει

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *