Οι SANCTUARY Θα Παρουσιάσουν Ολόκληρο Το Album ‘Refuge Denied’ Σε Περιοδεία Στις ΗΠΑ

Οι SANCTUARY θα παρουσιάσουν ολόκληρο το ντεμπούτο τους album του 1988, “Refuge Denied”, στην επερχόμενή τους περιοδεία στις ΗΠΑ. Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 11 Ιουλίου στην Atlanta και θα ολοκληρωθεί στις 17 Αυγούστου στο Seattle. Ως support στην περιοδεία θα είναι οι GHOST SHIP OCTAVIUS, η μπάντα στην οποία συμμετέχει ο πρώην drummer των NEVERMORE, Van Williams.

“Σας ανακοινώνουμε με μεγάλη ευχαρίστηση ότι οι SANCTUARY συνεχίζουν κανονικά,” δήλωσε η μπάντα.
“Αυτός ο μικρός αριθμός συναυλιών στις ΗΠΑ θα είναι απλά η αρχή για όλα αυτά που πρόκειται να έρθουν.”
«Για να γιορτάσουμε την βαθειά ιστορία της μπάντας και την σύνδεση που έχουμε με τους fans, θα παρουσιάσουμε ολόκληρο το ‘Refuge Denied’, μαζί με άλλα δημοφιλή τραγούδια. Σε αυτό το ταξίδι θα είναι μαζί μας και οι GHOST SHIP OCTAVIUS.”

“Το 2019 πρόκειται να είναι μία πολύ καλή χρονιά.”

Ημερομηνίες περιοδείας:

Jul. 11 – Atlanta, GA – Basement
Jul. 12 – Chapel Hill, NC – Local 506
Jul. 13 – Frederick, MD – Cafe 611
Jul. 14 – Brooklyn, NY – Saint Vitus Bar
Jul. 16 – Somerville, MA – Once Ballroom
Jul. 17 – Pittsburgh, PA – Crafthouse
Jul. 18 – Cincinnati, OH – North Side Yacht Club
Jul. 19 – Indianapolis, IN – Black Circle Brewery
Jul. 20 – Detroit, MI – Sanctuary
Jul. 21 – Chicago, IL – Reggies
Aug. 16 – Portland, OR – Bossanova Ballroom
Aug. 17 – Seattle, WA – El Corazon

Πριν ένα χρόνο, οι SANCTUARY ολοκλήρωσαν μία περιοδεία στις ΗΠΑ, ως μία αναφορά στην μουσική κληρονομιά που άφησε ο Warrel Dane, ο οποίος πέθανε τον Δεκέμβριο του 2017. Στην περιοδεία αυτή πήρε μέρος ως guest στα φωνητικά ο Joseph Michael (WITHERFALL) καθώς και ο κιθαρίστας Joey Concepcion (ARMAGEDDON, THE ABSENSE). Και ο Michael αλλά και ο Concepcion θα πάρουν μέρος στην επερχόμενη περιοδεία του καλοκαιριού.

Ο κιθαρίστας των SANCTUARY, Lenny Rutledge μίλησε στο Metal Wani για το νέο lineup της μπάντας: “Ο Joseph, κατά την γνώμη μου, κάνει φοβερή δουλειά κάθε βράδυ, κάτι που υπήρξε στο μυαλό μου σαν ανησυχία και πιστεύω και για εκείνο επίσης. Πραγματικά πέρασα πολύ ωραία και νιώθω πως έχουμε αρχίσει να δένουμε μεταξύ μας. Θέλαμε εξαρχής να φτιάξουμε κάτι που να μας έκανε να νιώθουμε πως είναι κάτι σωστό. Εάν δεν το καταφέρναμε δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω με τον Joseph, ένιωσα σίγουρος ότι μπορούμε να δουλέψουμε καλά μαζί και νομίζω πως το καταφέραμε. Ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά τι θα συμβεί εάν δεν το δοκιμάσεις πρώτα στην πράξη και από τις αντιδράσεις του κοινού και από το τι είπε ο κόσμος για εμάς όταν τελειώσαμε, είδαμε πως αναγνωρίζουν τις καινούριες προσθήκες, διατηρώντας τον σεβασμό προς τον Warrel. Νομίζω πως κινηθήκαμε σωστά και νομίζω πως πολύς κόσμος συμφωνεί με αυτό.”

O Lenny συνέχισε λέγοντας πως ο Joseph έχει “δώσει μία νέα πνοή “στους SANCTUARY. “Καταφέραμε να παίξουμε τραγούδια που παίζαμε με τον Warrel,” δήλωσε. “Τα τελευταία χρόνια του Warrel είχαμε κάποια θέματα με την φωνή του και την υγεία του. Παρόλο που παρέμενε ένας απίστευτος τραγουδιστής και στιχουργός, η έκταση της φωνής του είχε αλλάξει και έπρεπε να δοκιμάσουμε διαφορετικά πράγματα. Όλο αυτό τώρα δίνει μία καινούρια ενέργεια στην μπάντα και είναι κάτι που απολαμβάνουμε όλοι. Προχωράμε μπροστά.”

O Dane πέθανε στις 13 Δεκεμβρίου του 2017 από καρδιακή προσβολή, ενώ ηχογραφούσε στο δεύτερο solo album του στο São Paulo στην Βραζιλία.

Οι SANCTUARY σχηματίστηκαν το 1985 υπογράφοντας με την Epic Records με την βοήθεια του κιθαρίστα των MEGADETH, Dave Mustaine και κυκλοφόρησαν δύο δίσκους, το “Refuge Denied” και το “Into The Mirror Black” (1989), κάτι που τους οδήγησε σε live εμφανίσεις με ονόματα όπως οι MEGADETH, FATES WARNING, WARLOCK και DEATH ANGEL. Το group διαλύθηκε το 1992 καθώς ο Dane και ο μπασίστας Jim Sheppard σχημάτισαν την επιτυχημένη metal μπάντα NEVERMORE, με τον γνωστό κιθαρίστα Jeff Loomis. Οι SANCTUARY επανενώθηκαν 25 χρόνια μετά, το 2010 και εμφανίστηκαν σε διάφορα festivals παγκοσμίως πριν επιστρέψουν στο studio για να ηχογραφήσουν το full-length comeback album τους, “The Year The Sun Died”, σε συνεργασία με την Century Media Records το 2014.

Το τωρινό lineup των SANCTUARY:

Joseph Michael – φωνητικά
Lenny Rutledge – κιθάρα
George Hernandez – μπάσο
Dave Budbill – drums
Joey Concepcion – κιθάρα (live)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Death Dealer

DEATH DEALER – Κυκλοφορούν το album τους Conquered Lands μαζι με νέο video clip

Η power metal μπάντα DEATH DEALER με frondman τον Ross the Boss κυκλοφόρησε σήμερα 13 Νοεμβρίου το πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους Conquered Lands όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας και μαζί με αυτό δημοσίευσαν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *