Ο LUCA TURILLI Και Ο FABIO LIONE Επανενώνονται Για Το “TURILLI/LIONE RHAPSODY’

Τα original μέλη των RHAPSODY, Luca Turilli και Fabio Lione ξαναένωσαν τις δυνάμεις τους για να γράψουν και να ηχογραφήσουν ένα καινούριο album με την ονομασία TURILLI/LIONE RHAPSODY. Θα είναι η πρώτη φορά που θα ηχογραφήσουν μαζί καινούρια μουσική μετά από οκτώ χρόνια. Η μπάντα ολοκληρώθηκε από τα πρώην μέλη των RHAPSODY, Dominique Leurquin, Patrice Guers και Alex Holzwarth.

Το 2017, ο Luca και ο Fabio αποχαιρέτησαν τους RHAPSODY στην 20η επέτειο της μπάντας στην οποία επέστρεψαν στη σκηνή για να παίξουν κλασικά τραγούδια των RHAPSODY. Αφού έκλεισαν το κεφάλαιο των RHAPSODY, οι δύο φίλοι συνέχισαν να ψάχνουν δημιουργικούς, αυθεντικούς και καινοτόμους τρόπους για να εκφράσουν το καλλιτεχνικό τους όραμα. Ο Luca και ο Fabio ξεκίνησαν να οραματίζονται την καινούρια τους συνεργασία, δημιουργώντας μία καινούρια γενιά συμφωνικής metal , εμπλουτισμένη με μοντέρνα στοιχεία της μουσικής που αγαπούν τόσο πολύ. Ο ενθουσιασμός για το καινούριο project γινόταν όλο και μεγαλύτερος με το πέρας των ημερών, έτσι οι δύο άντρες συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν το όραμα τους μέσα από ένα καινούριο και καθαρό όνομα μπάντας.

Οι TURILLI/LIONE RHAPSODY πρόκειται να μπουν στο studio αυτόν τον χειμώνα για να ηχογραφήσουν το ντεμπούτο τους album. Για να βοηθήσουν οικονομικά το καινούριο LP ξεκίνησαν το crowdfunding campaign, όπου μπορείτε να παραγγείλετε νωρίτερα το επερχόμενο album καθώς και άλλα extras.

Ο Turilli σχολίασε: “Αφού ολοκληρώσαμε την αποχαιρετιστήρια περιοδεία και διαλύσαμε την LUCA TURILLI’S RHAPSODY, ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα συνέχιζα τις δραστηριότητές μου στον τομέα τoυ metal. Αλλά τώρα, χάρη στο καινούριο καλλιτεχνικό μας όραμα και στο φοβερά εμπνευσμένο mantra ‘rebirth and evolution’, νιώθω πολύ ενθουσιασμένος για τις ατελείωτες καλλιτεχνικές πιθανότητες που θα μπορούσαμε να έχουμε καθώς εξελίσσουμε τον ήχο μας και επεκτείνουμε τα σύνορά του. Θέλουμε να προωθήσουμε τον πνευματικό μας μήνυμα φωτός με την πιο συναισθηματική επιρροή.”

Ο Lione προσθέτει: “Πιστεύουμε πολύ στην TURILLI/LIONE RHAPSODY μπάντα, στο όραμα και στην δυνατότητα να φτιάξουμε καινούρια μουσική μαζί παρουσιάζοντας κάτι αληθινά καινοτόμο, μοντέρνο και φρέσκο καθώς επίσης και εμπλουτισμένο από διαφορετικό ήχο σε σχέση με τις υπόλοιπες μοντέρνες παραγωγές. Επίσης πιστεύουμε στην πολύτιμη συνεισφορά των fans μας που μας βοηθούν να καταφέρουμε αυτόν τον στόχο και να ξαναξεκινήσουμε ένα καινούριο κεφάλαιο της μουσικής μας καριέρας ‘αντιμετωπίζοντας’ μία καινούρια παραγωγή album. Στηριζόμαστε πάνω σας για να συμβούν όλα αυτά!”

Οι TURILLI/LIONE RHAPSODY θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο τους album το επόμενο καλοκαίρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Eternal Champion

ETERNAL CHAMPION – Δημοσίευσαν ολόκληρο το νέο album τους σε streaming

Το δεύτερο full length album των epic heavy metallers Eternal Champion, είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, στις 20 Νοεμβρίου. Παρ' ολαυτά αν είστε ανυπόμονοι τότε είστε και τυχεροί, γιατί το Ravering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *