Οι DEAD HUMAN FACTORY, ASCENDING OLYMPUS, DEATHGUARD, SICKENING HORROR live στο AN club

TOTAL DEATH FEST VOL. 1 @An Club.

TOTAL DEATH FEST VOL. 1 @An Club

Dead Human Factory, Ascending Olympus, DeathGuard και Sickening Horror

17 Μαρτίου

 AN club

Ατόφιο, βαρύ και σκληρό metal, για τους λάτρεις του είδους, με 4 από τα πιο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της εγχώριας thrash & death metal σκηνής!!!

Η Κυριακή 17 Μαρτίου ανήκει στο 1ο TOTAL DEATH FEST, όπου DEAD HUMAN FACTORY, ASCENDING OLYMPUS, DEATHGUARD, & SICKENING HORROR, παραδίνονται με ακραίες ταχύτητες, χωρίς καμία αντίσταση, σε σκοτεινά ηχοτόπια και groovy ηλεκτρισμένους κόσμους, εκφράζοντας την ωμή αλήθεια τους.

 

DEAD HUMAN FACTORY

Η μπάντα από το Λαύριο δημιουργήθηκε τον Δεκέμβρη του ’99 από τον Γιάννη Πρόβατο, μετά από αρκετές αλλαγές μελών το line up είναι σταθερό από το 2007, Γιάννης Πρόβατος – κιθάρα/φωνή, Γιάννης Διακάκης – τύμπανα, Βαγγέλης Κρομμύδας – μπάσο. Παίζουν groove blasting death metal με βασική επιρροή τους Six Feet Under. Άλλες μπάντες που τους έχουν επηρεάσει είναι οι Obituary, Cannibal Corpse, Dying Fetus.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουν μοιραστεί τη σκηνή με αρκετά συγκροτήματα, μερικά από αυτά είναι οι Crucifier, Verdict, Drunkard, Nyne, Astral Aeon, Dimlight, Diablery, Blood Covered, Amken, Nipenthis, Blessed By Perversion, Obduction, Acid Death, Womb of Maggots, Deacidified, Among Ruins, Synteleia, Piranha, Ολέθριο Ρήγμα.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063245769005

 

ASCENDING OLYMPUS

Οι Αθηναίοι modern thrash / death metallers Ascending Olympus, δημιουργήθηκαν τον Απρίλιο του 2019 από τον Ανδρέα Λογιώτατο (ex-Burial Hordes) στα φωνητικά, τον Ιωάννη Δρε (Jaded Star, ex-War Dance) στο μπάσο και τον Jim Rouvell (Jaded Star, City Kids, ex-Verdict Denied, ex-Aherusia, ex-War Dance κ.ά.) στα τύμπανα.

Κατόπιν ορισμένων αλλαγών στη θέση του κιθαρίστα, κυκλοφόρησαν μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο (Yoth Iria, Karma Violens, ex-Verdict Denied, ex-Memorain) τον Απρίλιο του 2023 το ντεμπούτο τους “Frontlines” το οποίο και παρουσίασαν ζωντανά στην ολότητά του τον Φεβρουάριο που μας πέρασε.

Μόλις ενάμιση μήνα μετά, επιστρέφουν στα συναυλιακά δρώμενα, έχοντας στο πλευρό τους τον Αλέξανδρο Δεσποτίδη (Euphrosyne) στην κιθάρα, ώστε να βάλουν και εκείνοι την δική τους σφραγίδα στο πρώτο Total Death Festival!

Join the horde!

Bandcamp:

www.ascendingolympus.bandcamp.com

Social media:

www.youtube.com/AscendingOlympusOfficial

www.facebook.com/AscendingOlympusOfficial

www.instagram.com/AscendingOlympusOfficial

 

DEATHGUARD

Οι DeathGuard είναι ενα νέο Death Metal σχήμα απο την ΑΘήνα. Δημιουργήθηκαν το 2022 από παλιότερα μέλη απο death/grindcore σχήματα της περιοχής.

Το 2023 κυκλοφορήσαν σε φυσική μορφή βινυλίου το πρώτο τους EP album Evil Sanctus.

Ώς στόχο έχουν να είναι ενεργοί σε συναυλιακούς χώρους.

https://www.facebook.com/DeathGuardA.D

https://www.instagram.com/deathguard_/

https://www.youtube.com/@DeathGuard_

 

SICKENING HORROR

Οι Sickening Horror είναι μια Technical/Progressive Death Metal μπάντα από την Αθήνα.

Στα είκοσι-κάτι χρόνια παρουσίας τους στον χώρο έχουν κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ, έχουν κάνει αμέτρητα shows και έχουν περιοδεύσει σε όλη την Ευρώπη και την Ρωσσία.

Με ήχο περίπλοκο αλλά πολύ πιασάρικο, συνδυάζουν τεχνικά riffs με μελωδία και ακραίες ταχύτητες με groove, όλα φτιαγμένα για να έχουν εξαιρετική ροή.

Η μπάντα θα παίξει τραγούδια από ένα νέο άλμπουμ στα σκαριά καθώς και τραγούδια από το τελευταίο άλμπουμ “Chaos Revamped” μαζί με μερικά παλαιότερα.

https://www.facebook.com/sickeninghorror

https://www.instagram.com/sickeninghorror/

https://www.youtube.com/@sickeninghorror9866

 

Ώρα έναρξης: 19.30

Τιμή εισιτηρίου: 8 Ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Achelous live at Temple

Το Metalourgio χορηγός επικοινωνίας στο live των Achelous

Achelous new album release live w/ special guest: Servants to the Tide 13 Απριλίου Temple …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *